KFF mötte AIK!

Hallo<3 Nu har jag precis kommit hem från fotbollen. Kalmar FF vann med 1-0. Jag såg en piss snygg kille som jag är JÄVLIGT kär i.

BÄSTA filmen någonsin<3

Heej<3 Idag så har jag varit med 2 kompisar. Vi åt pannkakor och poppade popcorn. Till popcornen kollade vi på en film "Scream4" heter den. Den är jävligt bra!! :D       Ursäkta språket men den var så bra asså.

sovit över<3

Heej<3 I gårkväll sov jag över min min bästis som går i 6C. Vi kollde på en läskig film på TV:n och satt vi hennes iphad. Vid 01.00 gick vi och la oss occ kollade på "Beethoven´s 2d" den är super bra:) Sen när filmen var slut så somnade vi.

PRAO

Heej<3 På torsdag ska jag och bäzzan Ulle praoa på "Kalmar Hundcenter". Ska bli fett nicce! ;)



Sitter i skolan med mina två bästisar<3

Heej<3 Just nu sitter jag i skolan och skriver en berättelse med mina två bästisar Sofia och Addie. Det SUGER att skriva fast det SUGER ÄNNUMER att jobba med verb. Jag var bara tvungen att blogga lite.

Ses<3

Bästa låten asså<3

Heej<3 Just nu lyssnar jag på Lady gaga-Judas det är hennes nya hitsingel ett litet tips lyssna på den 1 gång sen är du beroende av den! (Hehe liksom jag är det;))      

                      Lady gaga "Judas"

Nästa fredag<3

Heej<3 Nästa fredag ska jag inte vara i skolan. Jag ska nämligen åka till Norrköping och hämta hem vår hund<3.  OBS! DET ÄR FREDAG DEN 13....


                                                                

RSS 2.0